Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.02.20

A Klarstein Noir Prima és Lumio retro páraelszívók

A retro páraelszívó mutatós és praktikus kiegészítője lehet minden kisméretű konyhának. A páratlan hatékonyságának köszönhetően, villámgyorsan tudja eltűntetni a kellemetlen ételszagokat, hozzájárulva a zavartalan sütési és főzési élményhez.

A készülék tökéletes ötvözete az egyedi megjelenésnek és praktikusságnak. Az elülső oldalán található gombok és tartók teremtik meg a régimódi hatást. De ne tévesszen meg senkit a külső, hiszen a klasszikus dizájn ellenére, egyedülálló teljesítőképességgel büszkélkedhet!

 

retro-paraelszivo.jpg

 

A legfőbb típusok

 

A retro páraelszívók a felépítésük szerint két osztályba sorolhatók: kéményes és kürtős. Mind a kettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. A végső döntés meghozatalában szerepet játszik a konyha stílusa és mérete, a szükséges teljesítmény és természetesen az ár is.

 

Kéményes páraelszívó

 

A szabad szellőzésű modellek népszerűsége a hatékonyságuknak köszönhető. A legtöbb lakásba könnyedén beépíthetők, a szagelszívó járat, a szellőző- vagy kéményrendszer meglétéből adódóan. Az előnyeik sorát erősíti még a csendes működés és kisebb költség is.

 

Klarstein Noir Prima

 

Egyszerre képes megbirkózni a legmagasabb páratartalommal és legerősebb szagokkal, ezért minden konyha elengedhetetlen része lehet. A sokoldalúságát bizonyítja, hogy három működési fokozatával különféle szituációkban alkalmazható. A legszembetűnőbb eleme a praktikus csiszolt, rozsdamentes acél és sárgaréz korlát, amire a merőkanál, a serpenyő és a habverő is felakasztható. 

 

Kürtős elszívó

 

Nagyobb alapterületű konyhába tökéletesen passzol a teljesítményéből és felépítéséből adódóan. A retro páraelszívó méretes fém vagy üveg kürtője a nagyobb mennyiségű szagokat és párát is gond nélkül eltávolítja. Aki szinte naponta süt, főz, nem bánja meg, ha ezt választja. A hatékonyságához remekül társul a kifinomult, régi időket megidéző formavilága.

 

Klarstein Lumio

 

Kis és közepes konyhákhoz lett tervezve, ahol gyorsan leszámol a szagokkal, párával és a porral egyaránt. Egy olyan kellemes környezetet teremt, ahol öröm az ételek elkészítése. A szívóerejének az intenzitása az adott tevékenységhez állítható: a három különböző fokozat eltérő felhasználási módot biztosít.