Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.03.21

A kistolmácsi hölgyeket köszöntötték + fotók

Kistolmács Község Önkormányzata szervezésében és a Kistolmács Jövőjéért Közhasznú Egyesület tagjainak közreműködésével 2013. március 09-én a falu lányai, asszonyai invitálásával Nőnapi ünnepséget tartott a helyi művelődési házban. Elsőként Birkás Zoltán polgármester maga és a képviselő-testület nevében köszöntötte a szép számban megjelent hölgykoszorút. A polgármester Nőnap alkalmából azt kívánta: valamennyi hölgy élete megérdemelten legyen boldog, hogy még sokkal több tiszteletet és megbecsülést kapjanak családjaikban és a társadalomtól. Éljenek harmóniában önmagukkal és másokkal, életkortól függetlenül, egészséges önbecsüléssel, félelem nélkül.

 A polgármester köszöntőjét után  az Andrássy Gyula Általános Iskolába járó helyi tanulók színvonalas műsora követte, akiket Varga Ferencné pedagógus készített fel. Ezt követően az 1995-ben alakult Rédicsi Asszonykör fergeteges produkciója szórakoztatta a hölgyeket, asszonyokat.

A műsor végén kelt tésztákkal, süteményekkel, üdítővel és jóféle kistolmácsi borral látták vendégül a falu hölgyeit, melyet a vendéglátók párjai több napon át maguk sütöttek. A kistolmácsi Nőnapi ünnepség végén tombolasorsolás keretén belül öt házi sütésű, ízlésesen elkészített torta is gazdára talált.