Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.02.26

A gyermekkórháznál büntették meg, ezért országos petíciót kezdeményezett!

Petíciót kezdeményezett egy hölgy, mert miközben beteg gyermekével kórházban volt, megbüntették parkolásért. Íme a története:
"2013.01.08.10:15-perckor a XIII.kerületi Madarász utcai Gyermekkorház előtt a parkolóban 2188Ft-ra megbüntettek minket! Kedves XIII.kerületi Közszolgáltató KFT !Szégyelhetnétek magatokat,hogy egy gyermekkorház előtt sáp díjat fizettettek meg a védtelen szülőkkel,akik a beteg gyermeküket viszik sietve a korházba. Pont nem azzal fog foglalkozni a Kedves szülő,miközben a gyermeke beteg,és rohan befele,hogy hol találjon (már ha van a közelben,és jelezve is van táblával) parkoló órát. Nem elég,hogy az iker gyermekeimmel több mint 2 órát várakoztam,mire bejutottunk egy sebész orvoshoz,mire kijöttünk a korházból egy "Mikulás csomag" is várt bennünket! Nagyon felháborítónak tartom azt,hogy korházak előtt,legyen az bármilyen, parkolási díjat kell fizetnije az embernek!Semmilyen korház előtt ne kelljen parkolási dijjat fizetni!!!!! Mért kell a beteg embernek akik mennek a korházba azt figyelniük,hogy hol van parkoló óra??? Kissebb gondjuk is nagyobb ennél! Felháborító!!!

mikulascsomag.jpg

Továbbá megértem azokat is,akik szerint ez jó,mert a "kedves" ott lakók oda parkolnak,így elveszik a helyet azoktól akik a korházba mennének!Mi meg az ott lakók miatt fizetjük meg a parkolási bírságot! NAGYON SZUPER!!!!!!! Ezuton is köszönjük,hogy kedvesen elősegítenek ahhoz,hogy rövidebb legyen a pénztárcánk...Viszont Erre kellene találni egy megoldást,hogy jó legyen.Főleg azoknak akik  korházba mennek. Tudom,hogy nehéz megoldás lenne,hiszen az értelmetlen dolgokra vannak milliók,milliárdok...de arra nincs ,hogy példáúl egy sorompót helyezzenek ki  és csak azokat engedjék be akik a korházba mennek.Vagy elkeríteni a parkolókat és ugyan ezzel a megoldással sorompó nélkül egy őrrel a parkolást megoldani.Térfigyelő kamerát kihelyezni.Továbbá: Úgy vélem,hogy itt Budapesten szükség van egy olyan törvényre, amely megakadályozná, hogy a kórházak és egészségügyi intézmények előtt fizetni kelljen a parkolásért.
Biztos lenne megoldára erre a kérdésre,ha valami illetékes ráfeküdne...Az egészségügyi intézmények előtti parkolás legyen ISMÉT INGYENES!!!
SZÜNTESSÜK MEG A KORHÁZ ELŐTT SZEDETT "SÁP" DÍJAT!!! ÍRD ALÁ TE IS A PETÍCIÓMAT!! MINDEN ALÁÍRÁS SZÁMÍT!!!"

A teljes petíció IDE KATTINVA OLVASHATÓ EL ILL. EZEN A LINKEN LEHET ALÁÍRNI.