Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.11.02

A becsehelyi iskola igazgatónője lett a Letenyei Járás tankerületi igazgatója

Amint azt a Letenye Média megtudta: november 1-i hatállyal a Letenyei Járás tankerületi igazgatójává nevezték ki Balassa Istvánnét a becsehelyi iskola igazgatóját.
Hírportálunknak a kinevezés tényét az érintett és megerősítette. Mint megtudtuk: kinevezéséről október 31-én értesült az igazgató asszony.


 balassa-istvanne-becsehely.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Az ország tankerületi központjainak újonnan kinevezett igazgatói egy november 9-i központi tájékozatást követően kezdik meg munkájukat - értesültünk más forrásból. Úgy tudjuk, hogy irodája a Letenyei Polgármesteri Hivatal épületében kialakítandó járási központban lesz.
A munkakörhöz tartozó vezetői szintje osztályvezető besorolású vezető lesz. A tankerületi igazgatóknak többek között feladatuk lesz az illetékességi területen működő köznevelési intézmények irányítása, pedagógiai munkájának koordinálása, kapcsolattartás az intézményvezetőkkel, pedagógusokkal, és a köznevelés egyéb szereplőivel. A köznevelési törvényben rögzített fenntartói és működtetői feladatok és a szervezet jóváhagyott munkatervében előírt, rendszeres és időszakos tevékenység elvégzése úgyszintén  a tevékenységi körök közé tartozik. A letenyei
járási tankerülethez kilenc iskola tartozik, melyeknek szinte teljes vezetői, tanári karát személy szerint is ismeri a most kinevezett tankerületi igazgató.
Balassa Istvánné kinevezéséhez gratulálunk és munkájához sok sikert kívánunk !