Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.11.09

A becsehelyi Andróczi László az ország legjobb rendőr-sportolói között

Kiválóan szerepeltek a Zala megyei rendőrök azon az emlékversenyen, amelyet az ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központja szervezett a Készenléti Rendőrség megbízásából.
A BM Országos Atlétikai Bajnokság „Weglárz Iván Emlékversenyen” hatvankét csapat indult, és a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság összesítésben a tizenkettedik helyen végzett. A kollégák az alábbi versenyszámokban indultak: terepfutás, atlétika, karate, pisztolylövészet és foci.
Az Országos Rendőr Sportbajnokságon huszonnégy csapat vett részt, a zalai rendőrök szép sikereket értek el, hiszen a hatodik helyen végeztek. Ebben a pontversenyben négy sportágban kellett bizonyítaniuk: úszás, labdarúgás, duatlon és háromtusa.

 

duatlon-androczi-laszlo-becsehely.jpg

A zalai csapat (Jobbról a második a becsehelyi Andróczi László)

 

A megmérettetésen részt vehettek a Belügyminisztérium közvetlen szervei, valamint a rendészeti szervek területén dolgozók és nyugállományú tagjai, a BM oktatási intézmények tanárai és hallgatói. A versenyek célja volt eldönteni az egyéni, a csapat és a szervezeti egységek közötti országos BM és rendőri bajnoki címeket valamint a hivatásos, köztisztviselő és közalkalmazott munkatársak figyelmének felkeltése a fizikai aktivitás és az egészséges életmód iránt.
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság 2012.11.09.