Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.10.15

70 feletti sofőrök nőket gázoltak el Nagykanizsán

A két balesetben három nő sérült meg.
A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. október 15-én 5 óra 35 perckor Nagykanizsán, a Vár utcában közlekedett a Bajcsy-Zsilinszky utca irányából a Király utca felé egy 72 éves nagykanizsai férfi Opel Astra típusú személyautójával, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között elütött egy 46 éves gelsei és egy 47 éves újudvari nőt, akik nem a kijelölt gyalogátkelőhelyen akartak átmenni a túloldara. A balesetben az idősebb asszony az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló, súlyos, míg a fiatalabb nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

 

kerekparos-baleset-zeg.jpg


Alig háromnegyed órával később Nagykanizsán, az Ady utcában eddig még ismeretlen körülmények között egy 74 éves nagykanizsai férfi személyautójával elütött egy kerékpárost. Az 57 éves nagykanizsai nő az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett a balesetben.
A sérülteket a mentők a nagykanizsai kórházba vitték. Mindkét eset körülményeit a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja - közölte szerdán a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.
(A fotó: illusztráció)