Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.04.14

58 iskolás vett részt a Tótszerdahelyen rendezett megyei szavalóversenyen

Nemrég ötvennyolc versenyző mérte össze tudását a Blazsetin István Horvát Önkormányzat és a Zrínyi Katarina Horvát Általános Iskola által rendezett megyei horvát nyelvű szavalóversenyen Tótszerdahelyen - írta a Zalai Hírlap online-on április 14-én megjelent cikkében Horváth Balogh Attila a megyei lap újságírója. A horvát nyelvű szavalóversenyre érkeztek diákok Becsehelyről, Murakeresztúrról, Tótszerdahelyről, Tótszentmártonból és a horvátországi Draskovecből is.
 (A fényképen balról jobbra: Kodela Eszter, Molnár Emma, Németh Fanni és Shevelik Kitti látható. Fotó:Zrínyi Katarina Horvát Általános Iskola - Tótszerdahely)
"A zsűri négy kategóriában osztott ki díjakat. Az 1.-2. osztályosok közül Kocsis Mátyás, a 3.-4. osztályos korcsoportból Koósz Veronika, az 5.-6.-asok közt Turul Bernadett, a 7.-8. osztályból pedig Shevelik Kitti érdemelte ki az első helyezést. A korcsoportokban 2. lett Haszon Ármin, Kőrösi Krisztina, Kutasi Fanni, Molnár Emma és Németh Fanni, 3. pedig Kutasi Evelin, Szabó Krisztián, Horváth Viktória, valamint Kodela Eszter. Különdíjat kaptak a draskoveci iskola tanulói, valamint Lukács Hanna és Turul Nina." - írja a Zalai Hírlap online.
Az eredeti cikk ITT itt olvasható.