Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.11.24

43 diák vett részt a Letenyén rendezett körzeti helyesírási versenyen

November 22-én 18. alkalommal rendezték meg a letenyei Andrássy Gyula Általános Iskolában a Csizmadia Mária helyesírási versenyt.

Idén nem csak a körzeti iskolákból érkeztek tanulók, hanem a lovászi iskola legjobb helyesíróit is köszönthettük. Összesen 43 diák oldotta meg az adott évfolyamnak szánt feladatlapot. 

 

 

A megnyitó után mindhárom évfolyam számára elkezdődött a verseny, mely a hagyományokhoz híven két részből állt, a tanulók először tollbamondást írtak, majd mindenki legjobb tudásának megfelelően oldotta meg az érdekes feladatokat tartalmazó feladatlapot. A kóddal ellátott munkák javítását a kísérő pedagógusok végezték. A versenyen résztvevők izgalommal várták az eredményhirdetést.

A helyezések a következőképpen alakultak: 2. osztály: 1. Marton Adrián (Letenye) 2. Novák Sámuel (Letenye) 3. Németh Róbert Hunor (Bázakerettye) 3. osztály: 1. helyen osztozott Filó Júlia és Pókecz-Kovács Bence (Letenye) 2. Dömők Bálint (Letenye) 3. Horváth Bendegúz (Letenye) 4. osztály: az első helyen szintén két diák osztozhatott Somogyi Viktória és Tóth Hanna a letenyei iskola tanulói, 2. Simonka Zsófia (Letenye) és Király Virág (Muraszemenye) 3. Hencz Regina (Bázakerettye).

 

 

(Kép és szöveg: Andrássy Gyula Általános Iskola - Letenye)