Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.09.15

299-en futottak a kemoterápián átesett szepetneki Kiss-Szabó Ramóna gyógyulásáért

Kértük a Letenye Média olvasóit, hogy egy kis mozgással, vagy adománnyal segítsenek a kemoterápián átesett, Zala megyében, Szepetneken élő Kiss-Szabó Ramóna gyógyulásáért. A szombati futáson 299-en álltak rajthoz és 332.860 ft gyűlt össze Rami gyógykezelésére.

kiss-szabo-ramona-szepetnek.jpg

 

"Először is szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt! A rèsztvevők száma 299 fő volt,  így összesen 332.860 ft gyűlt össze. Még él a remèny hogy a lelkünk mélyén jó emberek vagyunk. Melegség töltötte el az emberek szívét mikor meglátták azt a sok embert akik segíteni szeretnének ennek a törékeny kislánynak.

 

szepetnek-jotekonysagi-futas-1.jpg

 

szepetnek-jotekonysagi-futas-2.jpg

 

szepetnek-jotekonysagi-futas-3.jpg

 

Mindenki nyugodt volt nem volt lökdösődés kiabálás, érezni lehetett,  hogy egy nemes cél érdekében gyűltünk össze a rajtnál. Nagyon sokan voltunk ismerősök, ismeretlenek, kicsik, nagyok, babakocsis anyukák, apukák nagymamák sétálók, futók és száguldók is akik azt mondták:  minden egyes kilométer számít, akik bíztatták a többi embert,  hogy ne adják fel!!!

 

szepetnek-jotekonysagi-futas-4.jpg

 

szepetnek-jotekonysagi-futas-5.jpg

 

szepetnek-jotekonysagi-futas-6.jpg

 

Jó kis pályát jelöltek ki, két emelkedő és két lejtő is volt benne.

 

Az utolsó körben az emelkedő alján kint volt Ramóna és integetett a futóknak, akik hirtelen  nem tudták mit kezdjenek a helyzettel, mert azonnal könnybe lábadt a szemük, de azt gondolhatták magukban: ha ez a kislàny mosolyogva integet ránk, akkor van remény, így ők is könnyes szemmel mosolyogva integettek vissza a kicsi lánynak.

 

A szervezők kedvesek aranyosak voltak, kezükben szőlőcukros edénykéket, vizes poharacskákat tartogattak, odafigyelve a száguldókra, futókra, sétálókra, kicsikre babakocsisokra,  hogy jòl érezzèk magukat!"


A cikket kérésünkre írta és fotózta a szepetneki Varró Viktória. Köszönjük szépen és hajrá Rami!!!