Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.07.14

190-el rohanhattak hárman a halálba Söjtör után - Frissítés + Fotók

Három ember meghalt szombat este a Zala megyei Bak és Söjtör közötti úton, amikor autójuk fának csapódott - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság (ZMRFK) szombat este a rendőrség honlapján. Az MTI úgy tudja: közel 190 kilométeres sebességgel száguldott az autó.
Az első információk szerint a gépkocsi vezetője egyelőre tisztázatlan körülmények között letért az útról és egy fának csapódott. A baleset következtében a gépkocsi vezetője és két utasa a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés idejére az utat mindkét irányban lezárták.
Anti András, a ZMRFK közlekedésrendészeti osztályának vezetője a baleset helyszínén szombat éjszaka újságíróknak elmondta: Söjtör irányából Bak felé haladt a személyautó, amikor az útról letérve fának csapódott. A kocsit egy 40 éves nagykanizsai férfi vezette, egy másik férfi és egy nő ült még vele együtt a járműben - az ő személyazonosságukat egyelőre nem tudták megállapítani -, s az ütközés következtében mindhárman a helyszínen szörnyethaltak. Kérdésre válaszolva hozzátette: a baleset tiszta látási- és útviszonyok között történt.

 Rendőrök helyszínelnek a Zala megyei Söjtör és Bak közötti úton, ahol egy 190 kilométer/órás sebességgel száguldó személyautó letért az útról és fának ütközött 2013. július 13-án. A balesetben a sofőr és két utasa a helyszínen életét vesztette. MTI Fotó: Varga György

Az MTI más forrásból úgy értesült, a jármű a baleset pillanatában közel 190 kilométer kilométeres sebességgel, orral csapódott a fának. Innen a kocsi a hátsó felével egy nagyjából tíz méterrel távolabb álló másik fának zuhant neki, amire a felismerhetetlenségig összetörve csavarodott fel.
Helyszíni információk szerint a jármű vezetője mellett az élettársa ült, hátul pedig a nő öccse foglalt helyet. Forrás: MTI