Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.10.13

17 éves lány sérült a zalai kisodródós balesetben

Egy fiatal lány sérült meg a zalaegerszegi balesetben.
Egy 20 éves megyeszékhelyi fiatalember 2014. október 11-én 23 óra 25 perckor Daewo Lanos típusú személyautójával és négy utasával közlekedett Zalaegerszegen a Kiserdei úton, Pózva irányából Ságod felé, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között a Kiserdei és a Ságodi út kereszteződésénél egy erősen jobbra ívelő kanyarban áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, majd letért az útpadkára és a vízelvezető árkon áthaladva egy mezőgazdasági területen állt meg.
Az autóban öten ültek – mint kiderült egy helyi fesztiválról tartottak hazafelé a fiatalok – amikor a baleset történt.

 

kisodrodos-baleset-zalaegerszeg-1.jpg

 

kisodrodos-baleset-zalaegerszeg-2.jpg


A manőverben a sofőr és a hátsó ülésen utazó két 16 és egy 20 éves zalaegerszegi fiú nem sérült meg, míg az első ülésen ülő 17 éves zalalövői lány az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A sérültet a mentők a zalaegerszegi kórházba vitték. A helyszíneléskor a zalai rendőrök megállapították, hogy valamennyien használták a biztonsági övet.
A baleset körülményeit a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja - közölte vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. (Fotók: ZMRFK)