Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.11.24

17 és 48 éves nő rabolt ki Nagykanizsán egy 70 éves bácsit

Egy 17 és egy 48 éves nő ellen javasolt vádemelést a Nagykanizsai Rendőrkapitányság, akik egy idős embert bántalmaztak, majd elvették a pénztárcáját.
A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalkorú nő és barátja 2014. július 22-én 16 óra körül Nagykanizsán egy buszmegállóban beszélgetésbe elegyedett egy 70 éves sandi férfival, majd a lány pénzt kért a bácsitól, aki megsajnálta és segített rajta. Ekkor az idősebb nő is csatlakozott hozzájuk. Amikor az idős férfi hazaindult, a két nő követte, majd egy lakatlan részen földre lökték és elvették a tárcáját, amely egy lánccal volt rögzítve a nadrágszíjához. A sértett csak másnap tett feljelentést, a rendőrök az elkövetőket rövid időn belül elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki. Mindketten elismerték a bűncselekmény elkövetését, részletes vallomást tettek és azt mondták a nyomozóknak, hogy megbánták tettüket.

 

nagykanizsa-rablas.jpg


A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya V. E. nagykanizsai és B. K. E. orosztonyi lakosok ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozási iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Nagykanizsai Járási Ügyészségnek - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. (Fotó: ZMRFK)