Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


13 éves iskolás lány erőszakoltak meg Tótszerdahelyen

A 23 éves  tótszerdahelyi férfit  a bíróság 2014-ben  szeméremsértés vétsége miatt már próbára bocsátotta.  Ez nem tartotta vissza attól, hogy  2016 március közepén  megjelenjen   testvérének  tótszerdahelyi  lakásában, ahol általa tudottan egyedül volt   testvérének 13 éves, általános iskolás  nevelt lánya.

Miután meggyőződött arról, hogy valóban egyedül vannak a lakásban, leült az előszobában számítógépen filmet néző  lány  mellé, majd simogatni kezdte, aki  ijedtében  elhúzódott, majd megpróbálta a férfit hazaküldeni.  

 

totszerdahely.jpg

 

A férfi  kiment az udvarra, rágyújtott, miközben a lány Facebookon próbált segítséget kérni. Néhány perc múlva   visszament a lakásba, a lányt  újra molesztálta, simogatta és fogdosta,  majd sikítozása és hárító mozdulatai ellenére  ölbe kapta,  szobájába hurcolta, majd erőszakkal magáévá tette.  A történtek után  még megfenyegette, hogy erről nem beszélhet senkinek.

A sértett lány a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló, mindkét felkar bőrének többszörös hámkarcolását, a bal csukló bőrének hámkarcolását, bevérzését, mindkét comb belső felszíne bőrének hámsérülését szenvedte el.

A Nagykanizsai  Járási Ügyészség  a  jelenleg is előzetes letartóztatásban  lévő  férfi ellen  tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére, erőszakkal  elkövetett testi erőszak bűntette miatt  nyújtott be vádiratot a Nagykanizsai Járásbírósághoz - tudatta a Letenye Médiával szerdán dr. Pirger Csaba a Zala Megyei Főügyészség szóvivője.