1
Skip to main content

Az online kaszinók valóban a földi kaszinók végét jelentik?

2023. április 17.
Letenye Média

Gyakran felmerülő kérdés a szerencsejáték kedvelőinek körében, hogy melyik a jobb, az online vagy a földi kaszinó. Ugyanakkor az is gyakran vita kérdése, hogy kizárja-e egyik a másikat? Kell-e a földi kaszinóknak amiatt aggódniuk, hogy a legjobb online, mobilon is játszható kaszinók, mint amilyen a Lemon Kaszinó is, kiszorítják őket a piacról?

Röviden: nem. Hogy miért gondolom így, azt ebből a cikkből megtudhatod, ugyanis itt ki fogom fejteni számodra, hogy:

  • melyek a földi kaszinó előnyei és hátrányai?
  • melyek az online kaszinó előnyei és hátrányai?
  • hogyan élnek túl a földi kaszinók?
  • hogyan tud a kettő egymás mellett meglenni?

lemon casino

A földi kaszinó előnyei és hátrányai

Lássuk előbb, mit tudnak a földi kaszinók, és melyek a hátrányai az online kaszinókkal szemben. A játék a földi kaszinókban a teljes kaszinóélményt jelentik, azt, amire az online kaszinók folyamatosan törekednek. Ez a legnagyobb előnye – a személyesség, a teljes ottlét, a teljes élmény.

Hátrányként gondolhatunk viszont arra, hogy a játékkínálat nem tudja elérni az online kaszinók felhozatalát, hiszen a legtöbb online kaszinóban ezernél is több kaszinójáték található. A választék nemcsak a nyerőgépek esetében fontos, hanem más lehetőségek terén is, hiszen a legtöbb online kaszinóban van póker és sok egyéb asztali játék, míg ez nem biztos, hogy ott van minden földi kaszinóban.

Az online kaszinó előnyei és hátrányai

Ahogyan arra a fentiekben már kitértem, az online kaszinók óriási előnye, hogy sokkal nagyobb játékfelhozatallal rendelkezhet, mint a földi kaszinó. Az együttműködések mennyiségétől függően akár több ezer játékot is el lehet érni egy online kaszinóban.

Az élő kaszinó részlegek pedig már olyan fejlődésen mentek át és mennek át folyamatosan, hogy nagyon közel állnak már a teljesen valódi kaszinóélmény átadásához.

Miért élik túl a földi játéktermek az online kaszinók megjelenését?

Mint láthatjuk, az online és a földi kaszinóknak is megvannak az előnyei és a hátrányai. Van azonban egy olyan tényező, amelynek köszönhetően szerintem a földi kaszinók még sokáig fenn fognak maradni, attól függetlenül, hogy hány újabb és újabb kiváló online kaszinó fog megjelenni.

A földi kaszinóknak a varázsa az említett személyességben rejlik. Bár vannak olyan személyek, akik azért szeretik az online kaszinókat, mert nem kell felöltözni szépen és elmenni valahová, illetve szívesebben játszanak csendes magányban.

Közösségi élmény lehet

Sokan azonban pont az ellenkezőjét vélik, és igenis szeretnek kiöltözni, szeretik megadni a módját, és szeretnek másokkal is megismerkedni. Ezért lehet, hogy gyakran játszanak online kaszinókban is, de ragaszkodnak a személyes találkozásokhoz, és az igazán klasszikus kaszinóélményhez.

A kettő nem kell, hogy kizárja egymást

Több olyan szerencsejátékost is ismerek, aki amellett, hogy egyébként online kaszinókban játszik, néha elmegy egy földi kaszinóba. A két típus nem kell, hogy kizárja egymást, hiszen mindkettő tud valami olyat nyújtani, amit a másik nem, és sokan vágynak mindkét kikapcsolódási formára.

Összegezzük, mit is tudnak a földi kaszinók, amivel biztosítani tudják a jövőjüket:

  • teljes, klasszikus kaszinóélményt nyújtanak
  • teret nyújtanak a személyes találkozásokhoz
  • közösségi élményt tudnak adni
  • sajátos hangulatuk, varázsuk van.

Szóval ha magad is a földi kaszinókat részesíted előnyben, nincs okod aggodalomra, és azt tanácsolom, bátran adj egy esélyt az online kaszinóknak is, ha esetleg még nem próbáltad őket!

Hírstart friss hírek