1
Skip to main content

A történelem leghosszabb futballmérkőzései

2023. június 12.
Letenye Média

A futball nem csak izgalmas, hanem igazi erő- és kitartáspróba is lehet a csapatok számára. Néha a mérkőzések olyan hosszúra nyúlnak, hogy történelmi eseményekké válnak. Ebben a cikkben a történelem leghosszabb futballmeccseit vesszük sorra, amelyeken a csapatok hihetetlen állóképességről és kitartásról tettek tanúbizonyságot.

Fireballs és Dorian Gray mérkőzés (2005. április 30.)

 Ez a skóciai mérkőzés volt a futball történetének leghosszabb mérkőzése. Fireballs és Dorian Gray játszott a Skót Kupa első fordulójában, és a mérkőzés teljes 36 órán át tartott. 90 perc rendes játékidő és 30 perc hosszabbítás után döntetlen volt az állás. Majd tizenegyespárbajt rendeztek, ami szintén döntetlennel zárult. A csapatoknak másnap éjfélig kellett játszaniuk, mielőtt a Fireballs 21:19-re győzött. Ez a meccs igazi epikus saga lett a futballpályán.

 Képzelje csak el, mennyi pénzt kereshet kedvenc futballjére fogadással a mostbet casino bukmékernél, de soha nem késő elkezdeni. Tedd meg most, regisztrálj az oldalon, és kapsz egy szép bónuszt a sikeres kezdésért.

havanna city granma foci

Havanna City és Granma mérkőzés (2016. december 24.)

 Ez a kubai meccs volt a leghosszabb a kubai nemzeti bajnokság történetében. A bajnokság elődöntőjét a Havanna City és a Granma játszotta, a meccs 132 percig tartott. Két teljes félidő, hosszabbítás és tizenegyespárbaj után a Havanna City nyert 11:10-re. Ez a mérkőzés a játékosok kitartásának és kitartásának szimbólumává vált, akik a rendes játékidő lejárta után is küzdöttek.

limona sapriza foci

Limona és Sapriza mérkőzés (2009. április 17.)

Ez a Costa Rica-i meccs volt a leghosszabb a Costa Rica-i nemzeti bajnokság történetében. A bajnokság elődöntőjében Limona és Sapriza játszott, a meccs 120 percig tartott. Két teljes félidő és hosszabbítás után döntetlen maradt az állás. Ennek eredményeként a csapatoknak további két büntetőpárbajt kellett tartaniuk, mielőtt Limona 11:10-es eredménnyel győzött. Ez a meccs megmutatta, hogy a csapatoknak néha a fizikai képességeik határáig kell menniük a győzelem érdekében.

A történelem leghosszabb futballmérkőzései a csapatok kitartásának, kitartásának és elszántságának szimbólumává váltak. Megmutatják, hogy a futball időnként igazi csatává fajulhat a pályán, minden erejüket és kitartásukat megköveteli a játékosoktól. Ezek a mérkőzések történelmi eseményekké váltak, amelyekre a futballvilág emlékezni fog. Bebizonyítják, hogy a futballban lehetetlen megjósolni, mennyi időbe telik a győztes megállapítása, és néha a játék sokkal tovább tart, mint azt várjuk.

Hírstart friss hírek