1 post
Skip to main content

Emeld magasabb szintre a webshop marketinged!

2023. november 16.
Letenye Média

Emeld magasabb szintre a webshop marketinged!

(x) Amennyiben már jó ideje tevékenykedsz az e-kereskedelem területén, biztosan tisztában vagy vele, hogy milyen szoros is a verseny. Ha pedig még csak most kóstolnál bele az e-commerce világába, tudnod kell, hogy a folyamatos fejlődés és a növekedés elengedhetetlen. Ehhez persze lényeges, hogy mélyebben beleásd magad a webshop marketing rejtelmeibe.

Milyen lehetőségek kínálkoznak? 

Mielőtt minden ajánlott módszert és technikát fejvesztve kipróbálnál, érdemes átgondolni, hogy nem lenne-e könnyebb, ha inkább profikra bíznád a webáruházad jelenét és jövőjét. Ajánljuk figyelmedbe a 7Blog webshop marketing szolgáltatását. Legfőbb különlegességük, hogy teljes digitális palettával állnak rendelkezésedre, azaz a full-stack működés révén azt fogják tenni, ami a legjobb a vállalkozásod számára, vagyis a legtöbb profitot eredményezi. 

Eszerint nem is kell választanod, hogy akkor e-mail-marketing vagy épp organikus forgalom, netán komplex hirdetési kampányok, a senior szakértők mindent profi módon intéznek.

Több mint 100 online marketing eszközt vetnek be a siker érdekében, beleértve az A/B tesztelést, a konverzióoptimalizálást, a versenytárs monitoringot és még sorolhatnánk.

Ugye pontosan tudod, hogy a sikeres marketing terv alapja a részletes adatelemzés és optimalizálás? És akkor még nem is beszéltünk a különféle integrációk beépítéséről, amihez elengedhetetlen a sokéves tapasztalat és rutin. Ha tehát a bizonytalan helyett a biztos utat választanád, feltétlenül fontold meg a veterán online marketing ügynökség profi szintű támogatását. 

webshop 2023

Miért nehéz érvényesülni?

Az e-kereskedelem legnagyobb kihívása, hogy naponta születnek újabb és újabb webshopok, sokszor azonos iparágban, ahol a célcsoport figyelmének megszerzéséért “véres” harcok folynak. Kétségtelen, hogy mennyire erős a verseny, viszont kiemelkedni sem olyan könnyű a több tucat “hasonló” vállalkozás közül. 

A legbiztosabb megoldás, ha szakértőkre bízzuk magunkat, hiszen egyetlen cégvezető sem jeleskedhet minden területen, főleg ha a marketingről beszélünk, amelynek minden egyes kis szelete folyton változik, átalakul, s ezzel összhangban kell nekünk is megújulnunk, alkalmazkodnunk, lépést tartanunk. Ráadásul a célpiac igényi is változnak, ma már nem biztos, hogy működnek ugyanazok a megoldások, amelyek két évvel ezelőtt. 

Nem elég megragadni a figyelmet, szórakoztatni is kell az érdeklődőket, miközben edukáljuk a piacot, felébresztjük a vágyat bennünk a vásárlásra. Nem is az a probléma, hogy ne állna rendelkezésre a megfelelő eszköztár, a baj az, hogy a vállalkozásodra szabottan kell őket alkalmazni.

A webshop marketing sikerének kulcsa

Jól tudod, hogy mennyire nehéz a marketing funnel minden egyes lépcsőjén javítani, meghatározni azokat, amelyek a magas profitot eredményezik, észrevenni az apró hibákat, majd újra nekiveselkedni a korrigálásnak. A full-stack ügynökséget választva az összes létező webshop marketing kihívást a profi szakértők gondjaira bízod.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek