1 post
Skip to main content

Nyomkövetős okosórák gyerekeknek

2023. március 16.
Letenye Média

Nyomkövetős okosórák gyerekeknek

(x) Mai világunkban egyrészt sokkal nagyobb a szabadság, mint szüleink, nagyszüleink korában, másrészt ennek következtében nagyobb fokú ellenőrzésre kényszerülünk gyerekeinkkel szemben, amennyiben szeretnénk megóvni őket a nagyobb veszélyektől és biztonságban szeretnénk tudni őket.

GPS karórákkal nyugodtabbak leszünk

A BestMarkt webáruház gyerek nyomkövetős karórái megkímélnek minket sok órás idegeskedéstől és a gyermeket is nagyobb felelősségre tanítják.

Szülőként az állandó aggodalom jellemez minket. Hiszen, amíg kicsi a gyerek, figyelnünk kell 0-24-ben minden lépését, ne nyeljen le kavicsot, játékokat, ne törje össze magát, ne csukja magára vagy másra az ajtót, és a sort még hosszasan lehetne folytatni.

Ha meg már nagyobb a gyermek, elkezd serdülni, különösen a lányos apák érzik olyankor úgy, hogy meg kell védeniük a gyermeküket mindenféle betolakodó ellen, főleg, ha az egy kamasz fiú. Persze azért nem ennyire vészes a helyzet, de az is igaz, hogy annyi minden zúdul ma már rá egy fiatalra, hogy meg kell tanulnia szelektálni és megszabni a határokat kamaszként már saját magának is sokszor.

nyomkovetos okosora

Az okosórák világában

A mai fiatalok a digitalizáció korába születtek bele, így teljesen természetesek számukra a kütyük, és már a néhány éves gyerek is úgy forgatja és kezeli a mobiltelefont, mintha az anyja hasában is már ott lett volna. Így számukra egyáltalán nem furcsa, hogy a karjukon nem egy analóg, hanem egy szintén digitális szerkezetet viseljenek, amely számtalan funkcióval bír ugyanúgy, mint egy mobiltelefon.

Az okosórák nagy népszerűségre tettek szert minden korosztályban és azontúl, hogy összekapcsolhatók a mobiltelefonokkal, nagy előnyük, hogy a szíjuk változtatható, így ugyanazt az órát különböző alkalmakra is fel lehet húzni.

A számtalan funkció, amellyel egy okosóra bír, most kiegészülhet a GPS nyomkövetéssel, amely serdülő fiatalok szüleinek jelenthet nagy áldást, amikor megkezdődik a délutáni és esti elmaradások és a szülői aggódások időszaka.

Mire jó a GPS-es nyomkövetés?

A BestMarkt kínálatában rendkívül széles választékban találkozhatunk ilyen órákkal, különböző árkategóriákban, amelyek többféle funkciót képesek ellátni. A legfontosabb, hogy szeretnénk tudni, mikor merre tartózkodni gyermekünk, itt a megszokott útvonalakat is be lehet jelölni, akár időtartamokhoz hozzárendelve, és az óra jelezni tud a szülőknek, ha a gyermek ettől eltért, például nem tartózkodik az iskolában a megadott órákban.

Ezek az okosórák arról is tudják akár tájékoztatni a szülőket, ha a gyermekük a megszokottnál nagyobb sebességgel halad vagy pedig, ha leveszi magáról az órát. A legfontosabb, hogy vészfunkció is van rajta, amit megnyomva az óra azonnal üzenetet küld a megadott telefonszámokra.

A BestMarkt GPS nyomkövetővel rendelkező karórái lehetőséget biztosítanak a szülőknek és kamasz gyermekeiknek a konfliktusmentesebb kommunikációra és a szülők tolakodás nélkül, szinte észrevétlenül tudják figyelni a gyermeküket anélkül, hogy az számára kínos lenne.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek