1 post
Skip to main content

50 km/h helyett 122 km/h-val száguldott át a zalai falun

2023. november 03.
Letenye Média

50 km/h helyett 122 km/h-val száguldott át a zalai falun

Ittas vezetőket szűrtek ki a forgalomból, és több száz olyan sofőrrel szemben intézkedtek a Zala vármegyei rendőrök, akik túllépték a megengedett sebességet.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság a közlekedésbiztonsági helyzet további javítása, a főbb baleseti okok visszaszorítása érdekében kiemelt figyelmet fordít a szabályszegő járművezetők kiszűrésére a forgalomból.

Zala megye gyorshajtas 2023 Zalatarnok

Az elmúlt héten tartott ellenőrzések során a zalai járőrök 12 olyan sofőrrel szemben intézkedtek, akik ittasan vettek részt a közlekedésben. Eljárás indult ellenük. Munkatársaink 1046 gyorshajtót rögzítettek a vármegye közútjain, a biztonsági öv használatának elmulasztásával kapcsolatos szabályszegést 45 esetben tapasztaltak, 13-an pedig jogosítvány nélkül vezettek.

A rendőrök október 28-án 10 óra 44 perckor Zalatárnokon mérték be egy személyautó vezetőjét, aki a megengedett 50 km/h helyett 122 km/h-val száguldozott. A gépkocsi üzembentartója az elkövetett szabályszegés miatt 260 ezer forint közigazgatási bírságra számíthat - közölte a Rendőrség honlapján a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek