1 post
Skip to main content

Óriási erővel ütközött egy autós az M7-esen Nagyrécsénél, a kocsi motorja kiszakadt

2023. augusztus 25.
Letenye Média

Óriási erővel ütközött egy autós az M7-esen Nagyrécsénél, a kocsi motorja kiszakadt

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M7-es autópályán Nagyrécse térségében 2023. augusztus 25-én (pénteken) hajnali 3 óra 30 perc körüli időben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az M7-es autópálya bal pályatest 201-es kilométerszelvényénél egy horvát honosságú személygépkocsi vezetője eddig tisztázatlan okból a szalagkorlátnak ütközött. A jármű felborult, a darabjai szétszóródtak, a mögötte haladó gépkocsi a lehulló futóműnek ütközött.

m7 autopalya nagyrecse baleset 2023

m7 autopalya nagyrecse baleset 2023 2

A balesetet okozó jármű horvát állampolgárságú hölgy vezetőjét sérüléseinek ellátása miatt a mentők a Nagykanizsa Dorottya kórházba szállítottak további vizsgálatokra. A balesetben érintett másik gépkocsiban ülő öt személy nem sérült.

A szemle és a műszaki mentés ideje alatt az autópályakezelő a bal pályatest ezen szakaszát teljes hosszában lezárta, a forgalmat a 206-os csomópontnál a 7-es számú főútra terelte - közölte a Rendőrség honlapján a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján a balesettel kapcsolatban azt írta: szalagkorlátnak hajtott és a tetejére borult egy személyautó az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Nagyrécse közelében.

A jármű motorja kiszakadt.

Ennek nekiütközött egy másik személygépkocsi, annak pedig egy harmadik. A műszaki mentést végző nagykanizsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. (Fotók: Lakatos Attila tűzoltó törzsőrmester - Nagykanizsa HTP)


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek