1 post
Skip to main content

Négy drogdílert fogtak el a zalai rendőrök

2023. június 16.
Letenye Média

Négy drogdílert fogtak el a zalai rendőrök

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság nyomozóinak összehangolt munkája eredményeként sikerült azonosítani egy 45 éves pátyi nőt, aki a jelenlegi adatok szerint több személynek is árult kábítószert.

A nő saját 13 éves gyermekét használta arra, hogy átadja a drogot vásárlóinak. Három szentpéterúri férfi is volt a vevők között, akik Zala vármegyében értékesítették tovább a tiltott szert.

bilincs

A gyanúsítottakra 2023. június 15-én különböző helyszíneken csaptak le a rendőrök a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztálya segítségével.

A kábítószer-kereskedőknél tartott kutatások során a nyomozók összesen 317 gramm kábítószergyanús anyagot, többek között amfetamint, tablettákat, port, és kereskedelemre utaló eszközöket, digitális mérleget, valamint mobiltelefonokat foglaltak le.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a 45 éves pátyi nőt, és a három szentpéterúri férfit is. Bűnügyi őrizetbe vételüket követően előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására - közölte pénteken a Rendőrség honlapján a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek