1 post
Skip to main content

Baleset Lentiszombathelynél: keresik a sofőrt

2023. május 29.
Letenye Média

Baleset Lentiszombathelynél: keresik a sofőrt

A lakosság segítségét kéri a rendőrség egy Lentiszombathely közelében történt anyagi kárral járó közlekedési baleset körülményeinek tisztázásához.

A Lenti Rendőrkapitányság 20020/151/2023. bűnügyi számon eljárást folytat cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Lentiszombathely baleset 2023

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. május 11-én 18 óra körül egy ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetőleg fekete színű Opel vagy Ford típusú személyautóval Iklódbördőce irányából Lentiszombathely felé haladt a 7537-es számú mellékúton.

A sofőr úgy kezdte meg egy vele azonos irányba haladó ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetőleg kék színű személygépkocsi előzését, hogy a velük szembe érkező nyergesvontató az ütközés elkerülése érdekében a vízelvezető árokba hajtásra kényszerült.

A baleset során nem történt személyi sérülés, azonban a sofőr adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy az ismeretlen sofőr, vagy aki látta a balesetet, továbbá arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Lenti Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-92-551-890-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számon - közölte a Rendőrség honlapján a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek