Chanel, Versace, Dior, Tommy Hilfiger hamisítványokkal buktak le az autópályán

2023. április 30.
Letenye Média

Csaknem negyven utassal és csomagokkal együtt vette át a román sofőr azt a buszt, amiben több száz pár, hamis márkajelzésű papucsot találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai.

Spanyolországig húzta volna utánfutóját és furcsa csomagjait egy román turistabusz, de a NAV járőrei az M7-es autópálya Somogy vármegyei szakaszánál egy lépéssel sem engedték tovább.

hamis chanel papucs

Ragasztószalaggal körbetekert, fekete zsákokat találtak a személyes poggyászok között a pótkocsiban. A gondosan leragasztott csomagok csaknem kétszáz pár, több ismert márka emblémáját utánzó márkajelzésű papuccsal voltak megtömve.

A sofőr azt mondta, hogy nem tudott a lábbelikről, Aradon vette át a Spanyolországba tartó buszt, amelyen már az utasok is várták.

Szakértők szerint a papucsok hamisítványok, amelyeket a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül hoztak forgalomba.

hamis dior papucs

Nem hagynak majd nyomot a spanyol tengerparton a hamis papucsok, hiszen a pénzügyőrök azonnal lefoglalták a több mint ötmillió forint vagyoni hátrány okozó árut - közölte honlapunkkal Juhászné Prantner Etelka pénzügyőr százados, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bevetési Igazgatóságának sajtóreferense.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek

Főoldal | Adatvédelem Impresszum | Kapcsolat | RSS csatornák  | Archívum 2012-2023  Copyright © letenyemedia.hu Minden jog fenntartva.