1 post
Skip to main content

Chanel, Versace, Dior, Tommy Hilfiger hamisítványokkal buktak le az autópályán

2023. április 30.
Letenye Média

Chanel, Versace, Dior, Tommy Hilfiger hamisítványokkal buktak le az autópályán

Csaknem negyven utassal és csomagokkal együtt vette át a román sofőr azt a buszt, amiben több száz pár, hamis márkajelzésű papucsot találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai.

Spanyolországig húzta volna utánfutóját és furcsa csomagjait egy román turistabusz, de a NAV járőrei az M7-es autópálya Somogy vármegyei szakaszánál egy lépéssel sem engedték tovább.

hamis chanel papucs

Ragasztószalaggal körbetekert, fekete zsákokat találtak a személyes poggyászok között a pótkocsiban. A gondosan leragasztott csomagok csaknem kétszáz pár, több ismert márka emblémáját utánzó márkajelzésű papuccsal voltak megtömve.

A sofőr azt mondta, hogy nem tudott a lábbelikről, Aradon vette át a Spanyolországba tartó buszt, amelyen már az utasok is várták.

Szakértők szerint a papucsok hamisítványok, amelyeket a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül hoztak forgalomba.

hamis dior papucs

Nem hagynak majd nyomot a spanyol tengerparton a hamis papucsok, hiszen a pénzügyőrök azonnal lefoglalták a több mint ötmillió forint vagyoni hátrány okozó árut - közölte honlapunkkal Juhászné Prantner Etelka pénzügyőr százados, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bevetési Igazgatóságának sajtóreferense.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek