Balesetet okozott Kerkateskándon, megállás nélkül távozott, vádat emeltek ellene

2023. április 27.
Letenye Média

Tavaly április 20-án kora reggel Kerkateskándon vezette személygépkocsiját a 26 éves helybeli férfi, aki egy kereszteződéshez érve balra nagy ívben kívánt kikanyarodni, azonban nem adott elsőbbséget egy neki balról érkező személygépkocsinak.

kerkateskand baleset 2022

A sértett sofőr vészfékezésbe kezdett, elveszítette uralmát a jármű felett, és egy beton lépcsőnek, majd táblaoszlopnak is nekiütközött, végül pedig az árokba csúszott.

A balesetet követően a vádlott megállás nélkül hagyta el a helyszínt anélkül, hogy meggyőződött volna arról, hogy a sértett megsérült-e, vagy segítségnyújtásra szorul-e.

A balesetet szenvedett jármű sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett.

A Zalaegerszegi Járási Ügyészség a férfivel szemben segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt emelt vádat, melyben pénzbüntetés kiszabása mellett közúti járművezetéstől való eltiltásra is indítványt tett - közölte honlapunkkal csütörtökön dr. Jánky Judit, a Zala Vármegyei Főügyészség ügyésze, helyettes szóvivője.

(Helyszínelési fotók: Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság)

kerkateskand baleset 2022 2

kerkateskand baleset 2022 3


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek

Főoldal | Adatvédelem Impresszum | Kapcsolat | RSS csatornák  | Archívum 2012-2023  Copyright © letenyemedia.hu Minden jog fenntartva.