1 post
Skip to main content

Somogyban gyanúsítanak halálos baleset okozásával egy zalai férfit

2023. április 26.
Letenye Média

Somogyban gyanúsítanak halálos baleset okozásával egy zalai férfit

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022 májusában Bárdudvarnok külterületén közúti közlekedési baleset történt, mely során a vétlen gépkocsi sofőrje a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök az eljárás során megállapították, hogy az egyik járművezető vezetés közben elaludt, áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol a szembejövő autónak ütközött. 

Az egyenruhások a 22 éves pusztaszentlászlói férfit közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A Kaposvári Rendőrkapitányság a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Kaposvári Járási Ügyészség részére - közölte a Rendőrség honlapján kedden a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság. (Helyszínelési fotók: SVRFK)

bardudvarnok halalos baleset 2022

bardudvarnok halalos baleset 2022 2

A közlekedési baleset vétlen áldozatai számára van segítség! Amennyiben Ön, vagy hozzátartozója közlekedési balesetben súlyosan sérült, illetve családjában halálos kimenetelű tragédia történt és segítségre van szüksége, hívja a hét minden napján éjjel-nappal ingyenesen elérhető áldozatsegítő vonalat! 06 80 225 225


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek