Somogyban gyanúsítanak halálos baleset okozásával egy zalai férfit

2023. április 26.
Letenye Média

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022 májusában Bárdudvarnok külterületén közúti közlekedési baleset történt, mely során a vétlen gépkocsi sofőrje a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök az eljárás során megállapították, hogy az egyik járművezető vezetés közben elaludt, áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol a szembejövő autónak ütközött. 

Az egyenruhások a 22 éves pusztaszentlászlói férfit közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A Kaposvári Rendőrkapitányság a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Kaposvári Járási Ügyészség részére - közölte a Rendőrség honlapján kedden a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság. (Helyszínelési fotók: SVRFK)

bardudvarnok halalos baleset 2022

bardudvarnok halalos baleset 2022 2

A közlekedési baleset vétlen áldozatai számára van segítség! Amennyiben Ön, vagy hozzátartozója közlekedési balesetben súlyosan sérült, illetve családjában halálos kimenetelű tragédia történt és segítségre van szüksége, hívja a hét minden napján éjjel-nappal ingyenesen elérhető áldozatsegítő vonalat! 06 80 225 225


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek

Főoldal | Adatvédelem Impresszum | Kapcsolat | RSS csatornák  | Archívum 2012-2023  Copyright © letenyemedia.hu Minden jog fenntartva.