1 post
Skip to main content

Megölte barátját, majd a kertben elásta a holttestet egy zalai férfi

2023. március 25.
Letenye Média

Megölte barátját, majd a kertben elásta a holttestet egy zalai férfi

A zalai rendőrök befejezték a nyomozást azzal az orosztonyi férfival szemben, aki bántalmazta, majd megölte barátját.

A rendőrségre 2022. január 5-én érkezett bejelentés arról, hogy egy férfit régen láttak Orosztonyban, a lakóhelyén nem tartózkodik. A rendőrök az eltűnt személy felkutatása érdekében adatgyűjtést végeztek, meghallgatták a családtagokat, ismerősöket, majd 2022. március 1-én a holttestet is megtalálták.

orosztony gyilkossag

A széleskörű nyomozati cselekmények eredményeként a nyomozók megállapították, hogy 2021. december 4-én szóváltás, majd dulakodás alakult ki az 56 éves helyi férfi házában közte, és barátja között. A vita hevében az elkövető bántalmazta, majd egy késsel mellkason szúrta áldozatát, akit egy nappal később a házhoz tartozó kertben ruhákba csomagolva elásott, ezután pedig ágakkal takarta el a hantot.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság aljas indokból különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást az 56 éves orosztonyi férfival szemben. A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.

A gyanúsított 2022. március 3. óta letartóztatásban van - közölte a Rendőrség honlapján a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság. (Fotók: ZVRFK)

orosztony gyilkossag 2

kes gyilkossag orosztony

orosztony gyilkossag 3


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek