1 post
Skip to main content

A feleség alkarját, csuklóját, hasát érték a szúrások Tornyiszentmiklóson

2023. február 28.
Letenye Média

A feleség alkarját, csuklóját, hasát érték a szúrások Tornyiszentmiklóson

A Zala Vármegyei Főügyészség indítványozta annak az 57 éves szlovén állampolgárságú férfinek a letartóztatását, aki 2023. február 23-án éjszaka Tornyiszentmiklóson az utcán bántalmazta, majd hasba szúrta élettársát.

Az ügyészi indítvány szerint a férfi és a szintén szlovén állampolgárságú élettársa 2023. február 23-án hajnali 1 óra körüli időben otthonukból egy vitát követően indultak el gyalog a temető felé vezető úton, majd egy hídhoz érve a férfi az arcán megütötte a nőt.

tornyiszentmiklos keseles 2023

Ezt követően a nála lévő késsel megvágta a nő bal alkarját és a jobb csuklóját, majd a köldökétől 3 centiméterre hason szúrta.

A sértett a máját ért szúrástól életveszélyes sérülést szenvedett.

Az utcában lakók a hangoskodásra felfigyeltek és látva a nő vérző sérülését, értesítették a mentőket. A kórházba szállítást követően a sértettet azonnal megműtötték, így az életveszélyt sikerült elhárítani.

tornyiszentmiklos keseles 2023 2

A cselekményt beismerő férfi elmeállapotának vizsgálatára igazságügyi elmeorvos szakértőt rendeltek ki.

A Zalaegerszegi Járásbíróság az ügyészi indítványnak helyt adva elrendelte a férfi letartóztatását - közölte honlapunkkal kedden dr. Jánky Judit, a Zala Vármegyei Főügyészség ügyész-szóvivője. (Fotók: Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság)

Előzmények itt: Megkéselte élettársát egy férfi Tornyiszentmiklóson.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek