1 post
Skip to main content

Adománygyűjtés indult a Zalaegerszegnél halálos balesetet szenvedett közutas nehéz helyzetbe került családjának megsegítésére

2023. február 28.
Letenye Média

Adománygyűjtés indult a Zalaegerszegnél halálos balesetet szenvedett közutas nehéz helyzetbe került családjának megsegítésére

"Adománygyűjtés elhunyt körmendi kollégánk családjának megsegítésére.

Horváth Imre, körmendi munkatársunk 2023. február 13-án, hétfő reggel súlyos közúti balesetet szenvedett, amikor a 76-os főúton egy vele szemben közlekedő autós elütött egy szarvast, ami az ütközés során átrepült a szemközti sávba, pont ahol haladt a mérnökségi autóval.

Több ezren szorítottak felgyógyulásáért, de február 24-én reggel megpihent. Imre 36 éves volt, 2 kisgyermek édesapja.

Társaságunk saját halottjának tekinti és minden rendelkezésünkre álló lehetőséget kihasználva igyekszünk a családot segíteni.

Mivel Imre halálával nehéz körülmények közé került Imre családja, ezért kérjük, ha van lehetőségetek segíteni nekik, akkor a következő számlaszámra küldhetitek felajánlásaitokat: Csonka Bernadett, OTP 11773470-01421361. A közleménybe kérjük beírni: adomány.

A család nevében ezúton is köszönjük mindenkinek a segítségét!" - közölte Facebook oldalán kedden a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Előzmények itt: Elhunyt a Zalaegerszegnél balesetet szenvedett körmendi közutas.

zalaegerszeg vadgazolas 2023


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek