1 post
Skip to main content

Halálos kimenetelű közlekedési baleset miatt kérik a zalai rendőrök az állampolgárok segítségét

2023. január 27.
Letenye Média

Halálos kimenetelű közlekedési baleset miatt kérik a zalai rendőrök az állampolgárok segítségét

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 20000/320/2022. bűnügyi számon halálos közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

2022. december 25-én 13 óra 30 perc körül Zalaegerszegen, a Hock János utca és a Belső Elkerülő utca kereszteződésénél egy motorkerékpár két személygépkocsival ütközött. A baleset következtében a 23 éves motoros olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

zalaegerszeg halalos motorosbaleset 2022

A rendelkezésre álló információk alapján a baleset időpontjában egy arra közlekedő, ezüst színű, Suzuki Swift típusú személyautó utasai szemtanúi lehettek a balesetnek.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki szemtanúja volt a közlekedési balesetnek, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-92-504-300-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számon - közölte a Rendőrség honlapján pénteken a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek