1 post
Skip to main content

Elkötött egy autót a részeg zalai férfi, mert lekéste a buszt

2024. május 09.
Letenye Média

Elkötött egy autót a részeg zalai férfi, mert lekéste a buszt

Lekéste az utolsó buszt egy férfi, ezért elkötött egy autót egy zalaapáti műhelyből, és ittasan, jogsi nélkül balesetet okozott. A rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.

Arról érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Esztergályhorvátiban egy kitört kerekű autó áll a Deák Ferenc utcában. Nem tudják, mi történt vele.

Zalaapati lopott auto 2024 majus

Zalaapati lopott auto 2024 majus.jpg 2

Kiderült, hogy egy 32 éves férfi a rokonával italozott Zalaapátiban, egy kocsmában, amikor rájött, hogy lekéste az utolsó buszt, ezért úgy döntött, hogy elköt egy autót alkalmi munkaadója telephelyéről.

Sógorával tartott hazafelé, amikor a szomszédos faluban nekiment egy parkoló gépkocsinak, ami miatt kiszakadt az elvitt jármű jobb első kereke. Otthagyta, majd egyik ismerősével hazavitette magát.

Mivel a sofőr az övtáskáját, az iratait és a pulóverét is a roncs hátsó ülésén felejtette, a rendőröknek nagyon könnyű dolguk volt. Dióskáli otthonából állították elő, és szabályszegései miatt eljárást indítottak ellene.

Kihallgatták jármű önkényes elvétele és ittas járművezetés vétségének megalapozott gyanúja miatt, majd engedély nélküli vezetésért szabálysértési őrizetbe vették - tudatta a rendőrség honlapján a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság. (Fotók: police.hu)


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek