1 post
Skip to main content

Agyonvertek, majd elástak egy férfit Zalaegerszegen

2024. március 05.
Letenye Média

Agyonvertek, majd elástak egy férfit Zalaegerszegen

A Zala vármegyei rendőrök három óra alatt elfogták azt a két férfit, akik úgy megverték egyik ismerősüket – akit a rendőrök még nem azonosítottak –, hogy az belehalt sérüléseibe. Kezdeményezték letartóztatásukat.

A rendőrségre 2024. március 4-én (hétfőn) 18 óra 17 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi feltehetően egy elásott holttestet talált Zalaegerszegen, a volt szennyvíztelep területén.

Zalaegerszeg gyilkossag 2024

(Fotó: police.hu)

A rendőrök három órán belül kinyomozták, hogy két férfi négy hónappal korábban szóváltásba keveredett egy ismerőssel, akit megrugdostak, kézzel és egy hosszabb fadarabbal többször megütöttek.

A sértett belehalt sérüléseibe. Az elkövetők elmondták, hogy ezután elásták a holttestet. Az áldozat azonosítása még folyamatban van.

A nyomozók elfogták a 21 éves helyi és a 32 éves nemesapáti férfit, és halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat - közölte a Rendőrség honlapján kedden a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek