1 post
Skip to main content

Garázsánál árulta a drogot

2024. január 25.
Letenye Média

Garázsánál árulta a drogot

A keszthelyi nyomozók egy 37 éves helyi férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A keszthelyi rendőröknek a Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján elrendelt nyomozás eredményeként sikerült elfogniuk azt a férfit, aki az adatok szerint a városban található garázsánál és otthonában is kábítószert árult.

kokain drog Zala megye 2024

A megalapozott gyanú szerint a helyi lakos több fogyasztónak is értékesített kokaint, valamint amfetamint.

Az egyenruhások 2024. január 23-án kutatást tartottak a díler lakóhelyén, ahol műanyag zacskókba csomagolva bruttó 52 gramm droggyanús, fehér port és tablettákat, azok porciózásához használatos eszközöket, valamint összesen közel 12 millió forint értékű pénzt és valutát találtak, amiket lefoglaltak.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a 37 éves férfit kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását - közölte a Rendőrség honlapján a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság. (Fotó: police.hu)

Frissítés

A Zalaegerszegi Járásbíróság nyomozási bírája 2024. január 25. napján elrendelte egy kábítószer-kereskedelem bűntettével gyanúsított férfi letartóztatását.

A rendőrség 2024. január 24-én kiadott tájékoztatója szerint a 37 éves férfi az otthonában és a garázsában is árult kábítószert. A gyanúsított letartóztatását - a bizonyítás megnehezítésére, veszélyeztetésére, a bűnismétlés, illetve újabb bűncselekmény elkövetésének veszélyére tekintettel - 30 napra rendelte el a bíróság.

A gyanúsított és a védője fellebbeztek, így a végzés nem jogerős - közölte honlapunkkal csütörtökön Balog Eszter a Zalaegerszegi Törvényszék sajtótitkára.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek