1 post
Skip to main content

Megint le akart ugrani valaki a Köröshegyi Völgyhídról

2023. december 12.
Letenye Média

Megint le akart ugrani valaki a Köröshegyi Völgyhídról

Aggódó hozzátartozóktól érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére december 11-én (hétfőn) az esti órákban.

Egy Komárom-Esztergom vármegyei lakos egy családi veszekedést követően szánta el magát arra, hogy az M7-es autópálya Völgyhídjáról a mélybe veti magát.

Koroshegyi Volgyhid

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság főügyeletese, Baranyai Erika r. őrnagy több egységet is a helyszínre irányított, majd a mobiltelefonján kezdte keresni a 40 éves férfit, aki fogadta a hívást.

Az ügyeletes tiszt a helyzet súlyosságáról meggyőződve szóval tartotta az elkeseredett embert, míg az autópályarendőrök és a balatonföldvári körzeti megbízottak is a helyszínre értek.

Csizmadia István r. őrmester és a rendőrökkel közösen szolgálatot teljesítő Istvánfi Péter polgárőr a korlát belső oldaláról, míg Mandurics Gábor r. főtörzszászlós és Fodor Lajos r. zászlós a korláton átlépve közelítették meg a bajbajutottat.

A férfit a rendőrök a vállainál fogva átkarolták, visszahúzták, majd a járőrautóhoz kísérték, akit az esetet követően a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak - közölte a Rendőrség honlapján kedden a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság. (Fotó: police.hu)


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek