1 post
Skip to main content

Slágertermék az okostelefonok között? Van ilyen is!

2023. június 15.
Letenye Média

Slágertermék az okostelefonok között? Van ilyen is!

(x) Amikor egy okostelefon vásárlása előtt állunk, akkor szétnézünk a piacon, és megkeressük azt a készüléket, ami számunkra a legszimpatikusabb, a legjobban megfelel, ami kielégíti az igényeinket.

Viszont vannak olyan slágertermékek is a piacon, melyekre mindenki gondol, jellemzően azért, mert kuriózum, vagy épp azért, mert a lehető legjobb, egy igazi TOP termék, ami minden igényünket maximálisan kielégíti. 

mobiltelefon no

2022 slágerterméke az okostelefonok piacán

Nem kérdés, hogy az Apple az egyik legmeghatározóbb szereplője az okostelefonok piacának. Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy a legnagyobb érdeklődést minden évben ezen cég új készüléke váltja ki.

Az Apple okostelefonok közül a CoolMobile.hu-nál kapható iPhone 14 Pro Maxot érdemes megnézni, ugyanis 2022-ben ez egy igazi slágertermék volt, nem véletlenül! Az Apple rajongók már nagyon várták, mint ahogy minden évben az új modellt. De mindenki, aki csak egy kicsit is érdeklődik az okostelefonok iránt, az izgatott volt, hogy mi újat mutat be az almás cég. És nem csalódott senki!

Az iPhone 14 Pro Max újdonságai

Az egyik újdonság volt a készülékben, hogy a kijelző notch helyett immár egy dinamikus szigetet kaptunk, ami eddig még nem volt! Ez pedig bár önmagában nem egy akkora dolog, jelentősen meg tudja dobni az esztétikai élményt. De hasznos is egyben, ugyanis alkalmazásonként eltérő lehetőségeket tartalmaz. FaceTime kezelése, zenék közötti váltás, állapotjelzések, bejövő hívások stb. 

Emellett az Always-On kijelző szintén egy újítása a cégnek, mellyel mindig bekapcsolt állapotban tarthatjuk a képernyőt, így nem kell azt feloldanunk ahhoz, hogy megtudjuk mennyi az aktuális óraállás.

Meggyőző számok

Ha megnézünk pár számadatot, ami az iPhone 14 Pro Maxot jellemzi, akkor jól láthatjuk miért is akkora slágertermék. Akár 1 terabyte háttértárral is kapható a készülék, a villámgyors 16 Bionic processzor mellé kapott 6 GB RAM pedig bőven elég mindenhez.

Profi kamerával a profi képekért és videóért

Akinek volt már iPhone készüléke, az pontosan tudja, hogy a világ egyik, ha nem a legjobb telefonos kamerarendszerét kapja évről évre az aktuális iPhone verzió. És nincs ez másként a 14 esetén sem! Az eddigi 12 megapixeles lencsék közül az egyiket immár 48 megapixelesre cserélte a gyártó.

Természetesen továbbra is van lehetőségünk RAW fotózásra, és kétszeres nagyítást is kapunk. Ráadásul a nagyszerű elődjéhez képest 38%-kal erősebb a fénygyűjtő képessége a készüléknek, ami hatalmas előrelépés az így is kiváló minőségű képeket előállító korábbi konfigurációhoz képest.

A videófelvételeket ráadásul nagyszerű minőségben 4K-s felbontásban 60 fps-ben tudjuk rögzíteni. Ha mindezt megnézzük, akkor máris látható, hogy mennyi mindenre képes ez a készülék. Így talán már érthető is, hogy miért slágertermék, igaz?


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek