1 post
Skip to main content

Bosszú Muraszemenyén

2023. november 17.
Jog
Letenye Média

Bosszú Muraszemenyén

A 24 éves I. rendű, és a 41 éves II. rendű muraszemenyei vádlott férfiak elhatározták, hogy korábbi főnöküknek bosszúból anyagi kárt okoznak a köztük kialakult elszámolási vita miatt, ezért a vádlottak 2023. január 17-én éjszaka a sértett muraszemenyei, épülőfélben lévő családi házához mentek, ahol I. rendű vádlott fejszével elvágta a ház melletti elektromos földkábelt, majd a fejszével betörte a terasz ajtajának üvegét, és a házba bement.

A vádlott a házban leverte a járólapszegélyeket, két helyiségben elvágta a redőnyök zsinórjait, több helyiségben kitépte a falból a villanyvezetékeket, egy késsel összekarcolta, illetve paprikakrémmel összekente a gipszkarton falakat. II. rendű vádlott a házba nem ment be, hanem az udvaron figyelve segítette I. rendű vádlottat a cselekmény elkövetésében.

Muraszemenye bosszu

A vádlottak több mint 400.000,- forint kárt okoztak, melyet megtérítettek a sértettnek.

Az ügyben a Nagykanizsai Járási Ügyészség a két férfivel szemben rongálás vétsége miatt emelt emelt vádat a napokban - tudatta honlapunkkal pénteken dr. Németh Eszter, a Zala Vármegyei Főügyészség ügyésze, helyettes sajtószóvivője. (Fotók: Ügyészség)

Muraszemenye bosszu 2

Muraszemenye bosszu 3


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek