1 post
Skip to main content

Megvertek egy hangoskodót Lentiben

2023. október 15.
Jog
Letenye Média

Megvertek egy hangoskodót Lentiben

2023. július 8-án, éjszaka egy óra körül a 31 éves lenti lakosú vádlott lakóhelyénél megjelent az erősen ittas sértett férfi, aki a vádlott házánál élettársát kereste, ezért a ház előtti útszakaszon hangosan kiabálva szólongatta őt, és kérte, hogy menjen ki hozzá.

A ház lakói közül egy nő kiment, és elmondta a sértettnek, hogy az élettársa nincs náluk, valamint felszólította a távozásra, a hangoskodás befejezésére.

lenti

A sértett azonban továbbra is kiabált, ezért - mivel hasonló eset már több alkalommal is előfordult korábban - az alvásban és pihenésben megzavart, szintén ittas vádlott megelégelte a sértett viselkedését, és kiment a házból.

A sértett ezt észlelve elindult az utcán, azonban a feldühödött vádlott utána ment, és a sértettet két alkalommal ököllel arcon ütötte, amitől a sértett súlyos sérülést szenvedett.

A vádlottat az időközben odaérkező élettársa tartotta vissza a további bántalmazástól.

A férfi ellen a Lenti Járási Ügyészség testi sértés bűntette miatt emelt vádat a napokban - tudatta honlapunkkal dr. Németh Eszter, a Zala Vármegyei Főügyészség ügyésze, helyettes sajtószóvivője.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek