1 post
Skip to main content

Hűtőgépszerelőre támadt a gutorföldi presszóban, majd leköpte a rendőröket

2023. szeptember 08.
Jog
Letenye Média

Hűtőgépszerelőre támadt a gutorföldi presszóban, majd leköpte a rendőröket

Az 57 éves vádlott férfi 2023. február 9 – én délután 14 óra körül egy gutorföldi presszóban ittas állapotban összetekert újságpapírral, hátulról fejbe ütötte a presszóban hűtőgépet szerelő két szakember egyikét, aki ezért kérdőre vonta őt.

Mindkét szerelő felállt, szembe kerültek a vádlottal, aki ekkor szó nélkül ököllel arcon ütötte az egyik sértettet majd még egyszer felé ütött, de a sértettnek sikerült kivédenie az ütést és megfogni a vádlott karját. Közben a másik sértett a férfit hátulról próbálta lefogni, a további bántalmazást megakadályozni.

rendorseg auto

A dulakodás során azonban a vádlott kiszabadította a kezét, és ismét megütötte ököllel a szerelő fejét, majd belemarkolt a hajába, az arcába, és megkarmolta, amitől a sértettnek könnyű sérülése keletkezett. A presszó egyik vendége fogta meg és szólította fel a távozásra a vádlottat, aki ennek ellenére a sértettekre öntött egy pohár bort, egyikőjüket leköpte, majd az üres poharat is a sértettek felé dobta.

Ugyanezen a napon 16 óra körül a vádlottat a lakóhelyén előállítása céljából keresték fel a rendőrök, azonban a vádlott nem volt hajlandó velük együttműködni, nem igazolta magát, káromkodott, szidalmazta a rendőröket, és egyikőjüket le is köpte.

A férfivel szemben a Zalaegerszegi Járási Ügyészség garázdaság vétsége, testi sértés vétsége és becsületsértés vétsége miatt emelt vádat a napokban - közölte honlapunkkal dr. Németh Eszter, a Zala Vármegyei Főügyészség ügyésze, helyettes szóvivője.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek