1 post
Skip to main content

Bosszú egy Lenti környéki a kocsmában

2023. július 31.
Jog
Letenye Média

Bosszú egy Lenti környéki a kocsmában

A 47 éves, Lenti környékén élő férfi 2023. március 18. napján 17.13 órakor - annak érdekében, hogy korábbi sérelme miatt elégtételt vegyen - bement a helyi italboltba és több személy jelenlétében az ott tartózkodó ittas állapotban lévő haragosához lépett, sérelmét röviden szóvá tette és a sértettet provokálta, amelynek során őt hirtelen fejével fejen ütötte, lefejelte, majd ököllel állon, majd mellkason ütötte.

A megtámadott férfi az ütések következtében összegörnyedt, kezeit védekezésül a feje elé tette, mire támadója két kézzel megragadta a fejét és azt egymás után két alkalommal, nagy erővel megemelt jobb térdére húzta.

jog

A sértett ekkor védekezésül összegörnyedve a földre guggolt, mire a vádlott a földön lévő sértettet két alkalommal megrúgta, amitől a földön elfeküdt, ekkor a vádlott terpeszben fölé állt, és a sértettet a földről félig felhúzta, végül őt a földre visszalökte, miközben folyamatosan szidalmazta és a sérelmeit hangoztatta.

Az ügyben a Lenti Járási Ügyészség garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a büntetlen előéletű férfivel szemben a napokban, melyben pénzbüntetés kiszabását indítványozta - tudatta honlapunkkal dr. Jánky Judit, a Zala Vármegyei Főügyészség ügyésze, sajtószóvivője.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek