1 post
Skip to main content

Maszkos, láncfűrészes ember fenyegette a tónál pihenőket

2023. június 10.
Jog
Letenye Média

Maszkos, láncfűrészes ember fenyegette a tónál pihenőket

Texasi láncfűrészes gyilkost játszva fenyegette az embereket egy idióta Komárom-Esztergom vármegyében.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt folytat nyomozást azzal a férfival szemben, aki láncfűrésszel fenyegette a vele szemben intézkedő rendőröket.

maszk lancfuresz

A megalapozott gyanú lényege szerint egy Komárom-Esztergom vármegyében található tónál a hétvégén az éjszakai órákban a fején maszkot viselő férfi láncfűrésszel fenyegette a közelében tartózkodó embereket. A férfi cselekményéről bejelentés érkezett, így rendőrök érkeztek a helyszínre, ahol megkezdték az intézkedést az elkövetővel szemben.

A férfi a rendőri felszólítás ellenére nem tette le az akkor még mindig a kezében tartott láncfűrészt, hanem azzal úgy próbált közelíteni a rendőrök felé, hogy közben megkísérelte beindítani, mialatt azt kiabálta, hogy megdöglenek, mindenkit megöl. A férfi a láncfűrészt elektromos kényszerítő eszköz alkalmazása következtében elejtette. Ekkor egy boxert vett elő a ruházatából és azzal indult el az egyik intézkedő rendőr felé.

maszk lancfuresz 2

Mivel az elkövető cselekményével többszöri felszólításra sem hagyott fel, az intézkedő rendőrök vele szemben a további ellenszegülés megtörése érdekében ismét elektromos sokkolót alkalmaztak és elfogták.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség a férfit gyanúsítottként hallgatta ki és elrendelte az őrizetét, majd indítványt tett letartóztatásának elrendelésére.

A Budai Központi Kerületi Bíróság az ügyészi indítvánnyal mindenben egyetértve elrendelte az elkövető letartóztatását - közölte az ügyészség honlapján a Központi Nyomozó Főügyészség.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek