Dühében haragosa autóját rugdosta egy zalaegerszegi benzinkúton

2023. április 22.
Jog
Letenye Média

Tavaly szeptemberben éjszaka, egy zalaegerszegi benzinkúton tankolt éppen a 19 éves helybeli vádlott, aki észrevette, hogy haragosa is a benzinkúton tartózkodott a gépkocsijában várakozva.

A vádlott kiszállt az autójából, és odament haragosához, akivel a lehúzott szélvédőn keresztül szóváltást kezdeményezett.

benzinkut tankolas

A gépkocsiban ülő férfi úgy vetett véget a helyzetnek, hogy gépkocsijával elindult, azonban a vádlott ekkor indulatában belerúgott a már mozgásba lendült személygépkocsi hátsó részébe.

A sofőr észlelte is a rúgást, ezért megállt, majd ezt követően elhagyta a helyszínt.

A személygépkocsi nem rongálódott meg, azonban a vádlott magatartása alkalmas volt arra, hogy a közúti közlekedés résztvevői – elsősorban a megrúgott jármű vezetője és utasa - testi épségét veszélyeztesse, ezért a Zalaegerszegi Járási Ügyészség közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt emelt vádat a férfi ellen, melyben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt - tájékoztatta honlapunkat dr. Jánky Judit, a Zala Vármegyei Főügyészség ügyésze, helyettes szóvivője.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek

Főoldal | Adatvédelem Impresszum | Kapcsolat | RSS csatornák  | Archívum 2012-2023  Copyright © letenyemedia.hu Minden jog fenntartva.