1 post
Skip to main content

Szerelmével üldözte a zalai postásnőt

2024. január 20.
Jog
Letenye Média

Szerelmével üldözte a zalai postásnőt

Egy 32 éves zalaegerszegi férfi még 2018 év végén, a főpostán rendszeresen ugyanazon postai ügyintézőnél adta fel leveleit, majd – mivel a nővel párkapcsolatot szeretett volna kialakítani - rendszeresen, napi szinten felkereste őt a munkahelyén.

Munka után őt az épület bejáratánál megvárta, követte, próbálta hazakísérni, valamint rendszeresen különböző ajándékokat vitt be a nő munkahelyére annak ellenére, hogy az a kapcsolattartástól határozottan elzárkózott, több ízben is felszólította a férfit, hogy hagyja békén, és ne keresse őt.

magyar posta

A férfi a nővel egy népszerű közösségi alkalmazáson keresztül is kapcsolatba próbált lépni, azonban a nő letiltotta őt.

A férfi ezt követően kézzel írt leveleket vitt a nő munkahelyére. A férfi emellett a nővel történő kapcsolatba lépés érdekében 2021 év elejétől a nő édesanyját, és kolléganőjét, is rendszeresen, napi szinten felkereste valamint üzeneteket küldött a részükre.

Az ügyben a Zalaegerszegi Járási Ügyészség a nő által előterjesztett – a férfi felelősségre vonását célzó – magánindítvány előterjesztésére tekintettel, zaklatás vétsége miatt emelt vádat a férfivel szemben a napokban - tudatta honlapunkkal dr. Jánky Judit, a Zala Vármegyei Főügyészség ügyésze, sajtószóvivője.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek