1 post
Skip to main content

Sokféle álláslehetőséget találunk Szekszárdon

2023. december 17.
Letenye Média

Sokféle álláslehetőséget találunk Szekszárdon

(x) Tolna vármegye székhelyén és környékén is megszaporodtak a különböző álláslehetőségek, melyek külön-külön sokféle végzettséget és tapasztalatot igényelnek, viszont annál több előnyt és fejlődési lehetőséget kínálnak. Megnéztük, mik közül választhat a munkavállaló.

Dunántúli vármegyéink egyikének lakosa és állást keres? Ha beüti a keresőbe a Szekszárdállás kifejezést, biztos, hogy itt talál telephelyvezető állást Szekszárd városában.

allaskereses kezfogas

Szekszárd álláslehetőségei - íme néhány közülük

Babits Mihály szülővárosa nemcsak a turistákat vonzza, hanem a dolgozókat is a környező településekről, vagy akár más vármegyékből. A fenti honlapon számos pozíciót találunk felsorolva, nézzük, mik ezek:

  • Gépkocsivezető, raktáros pozíció - B-kategóriás jogosítvánnyal, számítástechnikai ismeretekkel rendelkező precíz, pontos emberek jelentkezését várják.
  • Kereskedelmi és marketing feladatokra keresnek irodai munkatársat a városban - felsőfokú végzettséggel és angol nyelvtudással bíró, grafikai informatikai szoftverek alapfokú ismeretével rendelkező álláskeresők jelentkezzenek, akiket érdekel a borkultúra.
  • Kertész és udvaros állás is elérhető a honlap munkái között, ha valaki bír korábbi, hasonló tapasztalattal, ne habozzon benyújtani fényképes önéletrajzát.
  • Hegesztő, lakatos vagy nehézgépkezelő végzettsége van? Egy építkezésen ilyen tapasztalattal keresnek jó fizikumú segédmunkást.
  • Aki szívesen segít fogyatékossággal élőkön, dolgozott már egészségügyben, szociális ellátásban, mentálhigiénés vagy gyógypedagógiai munkakörben, ahhoz passzolni fog ez a munkalehetőség.
  • Adminisztrátor lenne egy mezőgazdasági cégnél? Netán présgépkezelő? Mindre találni opciót a fent említett álláskereső portálon.

Tippek a sikeres álláskereséshez

Ha megtalálta az ember az állást, ahová szívesen jelentkezne, meg is tette szakmai előremenetelében a nulladik lépést. Azonban a folyamat csak itt kezdődik, érdemes a következőket is megfontolni. Ha legalább egy hétig nem kapunk választ, érdeklődjünk udvariasan a felvételi folyamatról, de csak egy alkalommal, nehogy rámenősnek tűnjünk.

Ha behívnak interjúra, már félsiker, erre készüljünk fel alaposan. Nézzünk utána a cégnek, gyakoroljuk előre a válaszainkat az internetes interjúsablonok segítségével. A beszélgetésen aztán legyünk magabiztosak, kérdezzünk mi is, ne csak a HR-es tegyen fel kérdéseket. Ne feledjük, hogy nem csak mi keresünk állást, ők is keresnek munkavállalót, így kiegyenlítettek a viszonyok.

Ha nem lesz sikeres az első interjú

Szinte csodaszámba megy, ha valakit a legelső állásinterjúja után pozitív válasszal hívnak fel. Az elutasításra ne kudarcként tekintsünk, hanem egyrészt jó gyakorlásként, ami az interjút illeti, másrészt pedig örüljünk, mert nem ez volt számunkra a megfelelő hely. Miért dolgoznánk olyan helyen, amit nem szeretünk, ahová nem illünk?

Továbbra is tartsuk magunk előtt a céljainkat, ne csüggedjünk és ne adjuk fel!


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek