1 post
Skip to main content

A Miss Universe újra Magyarországon: 16 gyönyörű lány a döntőben

2023. szeptember 20.
Letenye Média

A Miss Universe újra Magyarországon: 16 gyönyörű lány a döntőben

Vajon ki képviseli majd hazánkat El Salvadorban a Miss Universe nemzetközi döntőjén?

Visszatért Magyarországra a legendás Miss Universe szépségverseny, amelynek szeptember 15-én rendezték meg az elődöntőjét. A válogatón 16 gyönyörű lány jutott tovább, ők mérkőzhetnek majd meg a koronáért, hogy kiderüljön, ki lesz az idei Miss Universe Hungary szépségkirálynője.

miss universe magyarorszag 2023

A világ legrangosabb nemzetközi szépségversenyét, a Miss Universe-t több mint hetven éve rendezik meg világszerte. Magyarországon 1992-ben rendezték az első Miss Universe Hungary szépségversenyt, ami idén végre visszatért. A magyar verseny elődöntőjének az Andrássy út új gyöngyszeme, a csodálatosan felújított Balettintézet palotájában helyet kapó W Hotels Budapest szálloda adott otthont.

A professzionális zsűrinek nagyon nehéz dolga volt, hisz a versenyre több száz szebbnél szebb hölgy jelentkezett, így végül közel 70 gyönyörű hölgyet válogattak be az elődöntőbe, ahonnan 16-an jutottak tovább a döntőbe.

miss universe magyarorszag 2023 2

A zsűriben helyet kapott Dr. Özer Nóra, a Miss Universe Hungary rendező versenyigazgatója, Hajós István, a Bastion Group ügyvezetője, a zsűri elnöke, Nagy Renáta divattervező, az NRN divatmárka tulajdonosa, Proksa Szandra műsorvezető, a 2005-ös Miss Universe Hungary korábbi királynője, Aradi Nóra sminkmester és Sarudi Ákos, a Miss Nation LLC megbízott képviselője.

A 16 kiválasztott hölgy közül egy alapos felkészítő tábor után, szeptember 29- én a Miss Universe országos döntőjén választják ki a királynőt, aki Magyarországot képviseli majd novemberben El Salvadorban a Miss Universe nemzetközi döntőjén.

miss universe magyarorszag 2023 3

A 16 döntős hölgy:
Csasztván Lilla
Dr. Kenéz Nóra
Hamar-Pirlot Rachel
Blága Tünde
Haupert Vivien
Kerepesi Réka
Mihályfi Liza
Szolnoki Andrea
Snóbel Sára
Gazdag Jázmin
Medveczki Alexa
Balázs Lili
Horváth Krisztina
Kis Laura Dóra
Vona Letícia
Ombódi Bettina


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek