1 post
Skip to main content

126-tal söpört át Borsfán egy BMW-s

2023. február 23.
Letenye Média

126-tal söpört át Borsfán egy BMW-s

Az extrém gyorshajtót Borsfán mérték be a rendőrök.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rendszeresen tartanak közlekedésbiztonsági ellenőrzést a megye közútjain.

Az ellenőrzések célja elsősorban a közlekedési balesetek megelőzése, a jogsértő módon közlekedők forgalomból történő kiszűrése. A sebességmérés tapasztalatai azt mutatják, hogy a járművezetők továbbra sem számolnak a gyorshajtás kimagasló baleseti kockázatával.

borsfa gyorshajtas 2023

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársai 2023. február 20-án 13 óra 52 perckor Borsfán, a Zrínyi Miklós utcában mértek be egy járművezetőt, aki a megengedett 50 km/h helyett, 126 km/h-val száguldott. A rendőrség a gépjármű üzembentartója részére közigazgatási bírság keretében 200 000 forint pénzbírságot szabott ki.

A rendőrség nem győzi elégszer hangsúlyozni, hogy a gyorshajtás a közúti balesetek bekövetkezésének egyik legfőbb oka. Sebesség túllépése esetén sokszorosára nő a fékút, és a vezető nem ura többé a járművének. A gyorshajtó járművezető felelőtlen magatartásával ráadásul nem csak a saját, de mások testi épségét is veszélyezteti.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság óva inti a járművezetőket, és felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a közúti közlekedési szabályokat mindig tartsák be!

Ne feledjék, a sebesség helyes megválasztásával megelőzhetőek a közúti tragédiák!

…hogy mindenki hazaérjen! - hívta fel a figyelmet a Rendőrség honlapján csütörtökön Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek