1 post
Skip to main content

A Lenti városházához és Orbán Viktornak is vittek zalai illegális gumiszemetet

2023. november 19.
Letenye Média

A Lenti városházához és Orbán Viktornak is vittek zalai illegális gumiszemetet

Orbán Viktor felcsúti háza elé vitte a zalai illegális gumiszemetet Tompos Márton, a Momentum frakcióvezető-helyettese, ezzel tiltakozva az ellen, hogy Rogán államtitkárának testvére 28 ezer tonna tűzveszélyes és környezetszennyező gumiszemetet helyezett egy Zala megyében illegálisan.

Tompos reggel a polgármesteri hivatal elé Lentiben, majd pedig a szemetet terjesztő cég bejelentett székhelyére helyezett el abroncsokat és elmondta, hogy aggasztó a Fidesz hozzáállása a környezetvédelemhez, ezért most megmutatja nekik, hogy milyen is az, amikor az ember kertjében van az ő szemetük.

Lenti gumi illegalis hulladek 2023

(Fotó: Tompos Márton Facebook live videójából)

"Nem nyeljük tovább a Fidesz szemetét! Takarítsák el az illegális és környezetszennyező gumi-lerakatokat" – mondta élő bejelentkezésében a Momentum politikusa Felcsúton, majd több abroncsot pakolt a miniszterelnök háza elé - közölte vasárnap az MTI Országos Sajtószolgálatával a Momentum Mozgalom.

Tompos Facebook oldalán azt is írta, hogy "A Zala megyei Páka """független""", de azért Orbán-rajongó polgármestere a mai lenti live alatt. Kedves pákaiak! Biztos, hogy erre a stílusra és szellemi színvonalra akarjátok bízni az otthonotokat?"

Paka polgarmester 2023


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek