1 post
Skip to main content

Mi Hazánk: tűzparancsot a déli határon!

2023. október 20.
Letenye Média

Mi Hazánk: tűzparancsot a déli határon!

A Mi Hazánk Mozgalom alelnöke szerint tűzparanccsal kellene megállítani a déli határon az illegális migránsokat.

Magyarország egy szuverén állam, éppen ezért joga van megvédeni a határait - hangsúlyozta pénteki budapesti sajtótájékoztatóján Dócs Dávid, aki arról beszélt: ha az Európai Unió erre létrehozott szerve, a Frontex nem képes kezelni a problémát, akkor nemzeti hatáskörben kell rendezni azt.

rendorseg deli hatar migransok

(Fotó: police.hu/YouTube)

Az ellenzéki politikus hangsúlyozta: megbukni látszik az a migrációs politika, amelyet Európa vezetői eddig képviseltek, hiszen német- és franciaországi iskolákban nemrég "iszlamista diákok tették lehetetlenné a tanítást", az utóbbi államban megkéseltek a tanárt, Brüsszelben pedig két svéd turistát öltek meg.

Az a migrációs nyomás, ami 2015-ben Európára nehezedett, úgy látszik, hogy most kezd a tetőfokára érni - összegezte álláspontját Dócs Dávid, hozzátéve, egyes európai városokban vannak olyan negyedek, ahová be sem léphetnek "az őslakosok".

Dócs Dávid kijelentette: teljesen hiteltelen az Európai Unió vezetése, amikor a migrációs politika új alapokra helyezéséről beszél, ahogy a magyarországi ellenzék is, amelyik Brüsszelben megszavazta a migránsok elosztásáról szóló kvótadöntést. MTI


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek