1 post
Skip to main content

Jobbik: Zalaegerszeg is áldozata a fideszes lakosságcserének

2023. augusztus 17.
Letenye Média

Jobbik: Zalaegerszeg is áldozata a fideszes lakosságcserének

Az elmúlt évek kormányzati gazdaságpolitikájának köszönhetően menekülnek a fiatalok Zalaegerszegről és környékéről is. A Fidesznek fontosabb a politikai profit a magyar vállalkozók megsegítésénél, de úgy tűnik számukra a teljes lakosságcsere a cél: ázsiai migránsmunkások be, magyarok ki!

Már a Zala térségében élők is a saját bőrükön tapasztalják, milyen jövőt szán hazánknak a Fidesz-kormány: a környezeti és egészségügyi veszélyekre fittyet hányva, kiszolgáltatja Magyarországot az akkumulátorgyáraknak, az ázsiai migránsmunkások betelepítésével pedig megalázóan alacsonyan tartják a magyar béreket.

zalaegerszeg jobbik kulfoldi vendegmunkasok 2023

Milyen jövőkép az, ahol éhbérért dolgozó, elöregedő társadalom a gazdaság alapja? Ahogy országszerte, Zala vármegyében is egyre nagyobb problémát jelent a kivándorlás.

A Jobbik-Konzervatívok a Fidesszel szemben nem a migránsmunkások betelepítésében látja a jövőt, hanem a magyar dolgozó emberek, kis- és középvállalkozás támogatásában!

A Jobbik-Konzervatívok elítéli, hogy a Fidesz saját érdekeiket szem előtt tartva kiszolgáltatja Magyarországot! Normális béreket követelünk és nemet mondunk az aljas és méltatlan fideszes lakosságcserére! - közölte honlapunkkal csütörtökön a Jobbik-Konzervatívok Sajtóosztálya.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek