1 post
Skip to main content

Záró konferencia az Aqua Adventures című projektben

2023. február 28.
Letenye Média

Záró konferencia az Aqua Adventures című projektben

(x) Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam társfinanszírozásával megvalósult Aqua Adventures című pályázat záró konferenciáját 2023.február 28-án Prelogban tartotta a partnerség. A konzorcium magyarországi partnere Kistolmács Község Önkormányzata és a több,mint 650 ezer euros támogatási forrásból a Kistolmácsi-tó mellett egy Szabadidős Központ került kialakításra.

Aqua Adventures Kistolmacs 2023

A záró eseményen Ljubomir Kolarek – Perlak polgármester és Birkás Zoltán – Kistolmács polgármestere köszöntötte a résztvevőket és kifejezték szándékukat a további magyar-horvát együttműködéssel kapcsolatban, melyre a 2021-2027-es program időszak új pályázati felhívása ad majd lehetőséget.

birkas zoltan kistolmacs polgarmester 2023

A pályázatban elvégzett tevékenységek és megvalósított fejlesztések jelentős mértékben hozzájárultak a határvidék turisztikai fejlesztéséhez és a vidék természeti értékeinek a népszerűsítéséhez.

A közel 2 és fél éves projektben elért eredményeket Damijan Bermanec és Vinhoffer Judit – projektmenedzserek – mutatták be.

A zárókonferencia programjának hivatalos része után a résztvevők meglátogatták a Prelog Sport- és Rekreációs Zóna nyugati részén található beruházási helyszínt.

Aqua Adventures Croatia 2023

 

aqua adventures logo

magyarorszag horvatorszag hataron atnyulo egyutmukodesi program

egy hataron atnyulo regi ahol a folyok osszekotnek nem elvalasztanak

interreg europai regionalis fejlesztesi alap


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek