Záró konferencia az Aqua Adventures című projektben

2023. február 28.
Letenye Média

(x) Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam társfinanszírozásával megvalósult Aqua Adventures című pályázat záró konferenciáját 2023.február 28-án Prelogban tartotta a partnerség. A konzorcium magyarországi partnere Kistolmács Község Önkormányzata és a több,mint 650 ezer euros támogatási forrásból a Kistolmácsi-tó mellett egy Szabadidős Központ került kialakításra.

Aqua Adventures Kistolmacs 2023

A záró eseményen Ljubomir Kolarek – Perlak polgármester és Birkás Zoltán – Kistolmács polgármestere köszöntötte a résztvevőket és kifejezték szándékukat a további magyar-horvát együttműködéssel kapcsolatban, melyre a 2021-2027-es program időszak új pályázati felhívása ad majd lehetőséget.

birkas zoltan kistolmacs polgarmester 2023

A pályázatban elvégzett tevékenységek és megvalósított fejlesztések jelentős mértékben hozzájárultak a határvidék turisztikai fejlesztéséhez és a vidék természeti értékeinek a népszerűsítéséhez.

A közel 2 és fél éves projektben elért eredményeket Damijan Bermanec és Vinhoffer Judit – projektmenedzserek – mutatták be.

A zárókonferencia programjának hivatalos része után a résztvevők meglátogatták a Prelog Sport- és Rekreációs Zóna nyugati részén található beruházási helyszínt.

Aqua Adventures Croatia 2023

 

aqua adventures logo

magyarorszag horvatorszag hataron atnyulo egyutmukodesi program

egy hataron atnyulo regi ahol a folyok osszekotnek nem elvalasztanak

interreg europai regionalis fejlesztesi alap


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek

Főoldal | Adatvédelem Impresszum | Kapcsolat | RSS csatornák  | Archívum 2012-2023  Copyright © letenyemedia.hu Minden jog fenntartva.