1 post
Skip to main content

A szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg ellátás szüneteltetésére kényszerült a Keszthelyi Kórház

2024. április 14.
Letenye Média

A szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg ellátás szüneteltetésére kényszerült a Keszthelyi Kórház

"Tisztelt Pácienseink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Keszthelyi Kórház 2024. április 19-étől átmenetileg a szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg ellátás szüneteltetésére kényszerül.

A járóbeteg ellátást és az egynapos beavatkozásokat változatlanul biztosítjuk, míg a fekvőbetegek ellátásának folytonossága érdekében a térség négy kórházával megállapodtunk, így betegeink a továbbiakban is hozzájutnak a szükséges ellátáshoz.

Keszthely korhaz 2024

(Fotó: Keszthelyi Kórház - Facebook)

Az egészségügyi ellátókkal kötött megállapodás alapján a Keszthelyi Kórház körzetébe tartozó települések lakóit az alábbi intézmények fogadják:

Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház:

Balatongyörök, Cserszegtomaj, Dióskál, Egeraracsa, Esztergályhorváti, Gétye, Gyenesdiás, Hévíz, Karmacs, Ligetfalva, Nemesbük, Rezi, Vállus, Várvölgy,
Vindornyafok, Vindornyalak, Vindornyaszőlős, Vonyarcvashegy, Zalaapáti, Zalacsány, Zalaköveskút, Zalaszántó, Zalaszentmárton, Almásháza, Tilaj, Döbröce,
Kallósd, Kehidakustány, Kisgörbő, Nagygörbő, Kisvásárhely, Mihályfa, Óhid, Sénye, Sümegcsehi, Szalapa, Zalaszentgrót, Zalaszentlászló.

Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház:

Keszthely, Alsópáhok, Felsőpáhok, Bókaháza, Sármellék, Szentgyörgyvár, Zalavár, Zalaszabar.

Ajkai Magyar Imre Kórház:

Bazsi, Sümegprága, Badacsonytomaj, Badacsonytördemic, Balatonederics, Hegymagas, Lesencefalu, Lesenceistvánd, Lesencetomaj, Nemesvita, Szigliget, Uzsa.

Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház:

Balatonberény, Vörs, Balatonszentgyörgy, Hollád, Tikos, Főnyed, Szegerdő.

A Keszthelyi Kórház vezetése az irányító kórházzal együttműködve mindent megtesz azért, hogy az aktív szülészet-nőgyógyászati betegellátás a lehető legrövidebb időn belül helyben váljon elérhetővé.

Szíves megértésüket kérjük! Keszthelyi Kórház" - olvasható a Keszthelyi Kórház szombati közleményében.


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek