1 post
Skip to main content

Újabb 5 évre ismét igazgatónak választották a letenyei Fáklya Művelődési Ház és Könyvtár élére Dömők Józsefet

2022. december 02.
Letenye Média

Újabb 5 évre ismét igazgatónak választották a letenyei Fáklya Művelődési Ház és Könyvtár élére Dömők Józsefet

A letenyei képviselő-testület november 24-i ülésén elbírálta a Fáklya Művelődési Ház és Könyvtár intézményvezetői (igazgatói) munkakörének betöltésére érkezett pályázatot. 2022. október 15. napjáig egy pályázat érkezett Dömők József jelenlegi igazgató személyében.

Igazgató urat a 3 fős szakmai bizottság meghallgatta és a szakértői vélemény alapján szakmai tevékenysége, intézményvezetői, közművelődési gyakorlata, iskolai és szakmai végzettsége, térségi-városi kapcsolatrendszere alapján alkalmas az igazgatói munkakör betöltésére. Az ülésen a szakmai bizottság véleményét Mikóné Farkas Ildikó alpolgármester ismertette.

A pályázót meghallgatta a város képviselő-testületének humán és ügyrendi bizottsága is. A bizottság javasolta a képviselő-testületnek kinevezni igazgatói munkakörbe Dömők Józsefet. A bizottság és a szakértői vélemény figyelembevételével a képviselő-testület 2023. január 1. – 2027. december 31. között Dömők Józsefet nevezte ki az igazgatói feladatok ellátására - tájékoztatta honlapunkat Farkas Szilárd polgármester.

Dömők József (Döci) korábbi intézményvezetői megbízatása ez év végéig szólt, ezt hosszabbította meg most Letenye választott vezetése. Dömők József 1991. április 1-je (32 éve) óta vezeti a letenyei kultúrát.

letenye domok józsef


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek