1 post
Skip to main content

A Letenyei Borbarát Hölgyek Társaságának tagjait köszöntötte Farkas Szilárd polgármester

2024. június 03.
Letenye Média

A Letenyei Borbarát Hölgyek Társaságának tagjait köszöntötte Farkas Szilárd polgármester

"Ma délelőtt (Szombaton. A Szerk.) a letenyei Városházán, jubileumi ünnepség keretén belül köszöntöttem a 15 éve megalakult Letenyei Borbarát Hölgyek Társaságának tagjait.

A meghívott vendégeket Balázsné Turi Ágnes, az egyesület tagja üdvözölte és konferálta a rendezvény eseményeit.

Letenyei Borbarat Holgyek tarsasaga 2024 junius 2

Beszédemben kiemeltem, hogy a közösség tagjai megalakulásuk óta aktívan részt vesznek városunk életében, közösséget építenek. Az aktív társaság a 15 év alatt már számtalan alkalommal bizonyított. Nemcsak hazai, hanem nemzetközi viszonylatban is képviselik városunkat, horvát és szlovén szakmai rendezvényeken vagy éppen a jó hangulatú baráti találkozók alkalmával.

A jubileumi ünnepségen a társaság vezetőjének, Somogyi Andrásné borbarát hölgynek elismerő oklevelet, emlékérmet ajándéktárgyat és virágot nyújtottam át, miközben még sok-sok 15 éves sikeres működést is kívántam, majd Somogyi Andrásné szólt az egybegyűltekhez és mutatta be a társaság 15 éves múltját.

Az esemény során a Letenyei Borbarát Hölgyek Társasága maguk közé fogadták és felavatták a Rodek-Nagy Beátát. A rendezvényen a Letenyei Alapfokú Művészeti Iskola növendékei adtak színvonalas műsort. Sebők Tamás verssel kedveskedett a jelenlévőknek. A jubileumi ünnepséget jelenlétükkel megtisztelték a Balatoni Borbarát Hölgyek Egyesületének tagjai is.

Letenyei Borbarat Holgyek tarsasaga 2024 junius

Városunk önkormányzatának nevében a 15 éves jubileum alkalmából a jelenlévő hölgytagok részére egy-egy szál virággal és ajándéktárgyakkal is kedveskedtem. A rendezvényt fogadás zárta, pohárköszöntőt Somogyi András, a Letenyei Szőlő- és Gyümölcstermesztők Egyesülete elnöke mondta.

Isten éltesse a letenyei borbarát hölgyeket! Szívből gratulálok jubileumukhoz!" - közölte Facebook oldalán Farkas Szilárd letenyei polgármester. (Fotók: Önkormányzat)


Kapcsolódó cikkek

Hírstart friss hírek